Privacy policy

Privacy policy

Inleiding

Uiteraard is het voor zowel u als ons erg belangrijk dat wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan. In deze privacy policy leggen wij precies uit welke gegevens wij verzamelen op deze website en waar wij deze voor gebruiken.

Bedrijf omschrijving

E-Bike Bond is een onderdeel van Onlino B.V.
KVK nummer: 82643989

E-Bike Bond
Meeuwenlaan 6
8011 BZ Zwolle
info@ebikebond.nl

Op deze website delen wij reviews over verschillende fietsmerken en andere tips omtrent elektrische fietsen.

Doel gegevens

De gegevens die wij verzamelen en opslaan zijn verdeeld in 2 categorieën:

Mailinglijst:
Via deze website kunt u zich inschrijven voor onze mailinglijst. Als u dit doet ontvangt u een email notificatie wanneer wij een nieuw artikel plaatsen. Dit is geen verplicht onderdeel op onze website. U kunt dus zelf kiezen of u deze emails wilt ontvangen.

Reacties:
Als u een reactie achter laat op onze website staat deze gekoppeld aan de naam die u invult en het email adres dat u invult. Dit staat opgeslagen op onze website.

Bezoekersaantallen:
Wij registreren de bezoekersaantallen op onze website. Wij houden statistieken bij over welke pagina’s bezocht worden zodat wij onze content hier op aan kunnen passen. Als wij weten wat onze lezers graag willen zien kunnen wij hier meer of uitgebreidere artikelen over schrijven. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk om te weten waar we het allemaal voor doen, het aantal bezoekers.

Waar u vandaan komt:
Ook kunnen wij zien waar u vandaan komt. Als u bijvoorbeeld via Facebook, Google of een andere website op een link klikt naar onze website zien wij dit terug in onze statistieken.

Alle gegevens die wij verzamelen zijn niet aan u als bezoeker gekoppeld. Wij zien dus wel dat u op onze website komt maar niet wie u bent of andere persoonlijke gegevens.

Ontvangers gegevens

Wij van fietsenmakendoejezelf.nl ontvangen uw gegevens. Als u het contact formulier op onze website invult komen deze via onze hosting partij (Antagonist) bij ons terecht. Deze gegevens zijn dus ook bekend bij de hosting partij. 

Opslag periode

Hieronder leest u hoe lang de verzamelde gegevens opgeslagen staan per categorie.

Mailinglijst:
Als u zich ingeschreven hebt voor de mailinglijst blijven deze gegevens opgeslagen zolang u aangemeld blijft. Als u zich afmeld onderaan een email die u van ons ontvangen heeft of u een email stuurt met het verzoek om deze gegevens te verwijderen zullen wij dit direct doen en verwijderen wij deze gegevens uit ons bestand.

Reacties:
Zolang uw reactie online staat blijft deze opgeslagen. Als u dit niet langer wilt kunt u ons een email sturen en zullen wij de gegevens zo snel mogelijk verwijderen.

Bezoekersaantallen:
Bezoekersaantallen worden voor onbepaalde tijd bewaard. Deze gegevens zijn zoals eerder vermeld niet gekoppeld aan uw naam, email of andere persoonlijke gegevens.

Rechten

Recht op inzage
U heeft ten alle tijde recht op inzage van de door ons opgeslagen gegevens. Als u een email stuurt zullen wij zo snel mogelijk de door ons opgeslagen gegevens overhandigen.

Recht op rectificatie
Mocht er onverhoopt een fout zitten in de gegevens die wij van u opgeslagen hebben? Laat dit via de mail aan ons weten en wij zullen dit zo snel mogelijk aanpassen.

Recht op indienen van een klacht
Bent u van mening dat wij niet zorgvuldig met uw gegevens zijn om gegaan? U kunt hierover altijd een klacht indienen bij de autoriteit persoonsgegevens ( https://autoriteitpersoonsgegevens.nl ).

Recht op overdracht
Dit zal op onze website niet zo snel van toepassing zijn. Maar als u besluit over te stappen naar een andere dienst zijn wij te alle tijden bereid uw gegevens over te dragen aan een andere partij.

Recht op het stoppen van gebruik van gegevens
Wilt u dat wij stoppen met het gebruiken van uw gegevens? U hebt het recht om aan te geven dat u niet wilt dat uw gegevens door ons gebruikt worden. U kunt dit via een email aan ons aangeven.

Verplichte gegevens

Er zijn geen verplichte persoonlijke gegevens die u ons moet overhandigen om gebruik te maken van deze website. Wel is een email adres verplicht als u zich in wilt schrijven op onze mailinglijst. Wij kunnen u per slot van rekening geen emails sturen als wij uw email adres niet hebben.

Beveiliging

Deze website is beveiligt door middel van een SSL certificaat. SSL is de afkorting voor Secure Sockets Layer en voorziet het verkeer tussen browsers (bezoekers) en servers (websites) van een encryptie. Dankzij deze versleuteling, kunnen derden de verstuurde informatie niet onderscheppen en bekijken.

Op deze manier beveiligen wij onze website zo goed mogelijk tegen mensen die uw gegevens zouden willen onderscheppen. U bezoekt onze website altijd via een veilige HTTPS verbinding.

Vragen over deze privacy policy

Heeft u nog vragen over deze privacy policy? Stel ze gerust via onderstaande contactgegevens.

E-Bike Bond is een onderdeel van Onlino B.V.
KVK nummer: 82643989

E-Bike Bond
Meeuwenlaan 6
8011 BZ Zwolle
info@ebikebond.nl


Weet je genoeg en wil je weer gewoon lezen hoe je je fiets repareert? Ga dan via deze link terug naar de homepage.