Wat is de E-Bike Bond?

Inhoudsopgave

De E-Bike bond is in het leven geroepen om consumenten te voorzien van onafhankelijk advies over E-Bikes en E-Bike gerelateerde problemen. Zo worden er technische tips gegeven over het gebruik van E-Bikes, het laden van accu’s en nog veel meer.

Ervaringen delen

Daarnaast doen wij research naar de klant ervaringen van verschillende E-Bike merken. Wij gebruiken de verschillende review sites, klachten sites en sociale media om te onderzoeken hoe de consument nou echt over een product denkt. Hierbij nemen we alle goede en slechte ervaringen mee en schrijven we een samenvatting over de ervaring van de klant. De E-Bike Bond is geheel onafhankelijk en geeft dus puur en alleen een samenvatting van de algemene mening van de klant.

Daarnaast kunt u als lezer ook uw ervaringen delen. Heeft u erg goede ervaringen of juist minder goede ervaringen met de klantenservice of kwaliteit van een product? Laat dit vooral weten op de pagina van het desbetreffende bedrijf. Uw ervaring kan van enorme waarde zijn voor iemand die zich aan het oriënteren is op een nieuwe elektrische fiets.