E-Bike accessoires

6 onmisbare E-Bike accessoires

6 onmisbare E-Bike accessoires

Onmisbare E-Bike accessoires. Heb je een nieuwe elektrische fiets gekocht? Gefeliciteerd! Wij hebben een paar leuke accessoires voor je uitgezocht om je fiets helemaal compleet te maken. Deze handige accessoires maken jouw nieuwe fiets nog handiger en leuker!

1. Fietstas

Fietstassen zijn enorm handig. Echter zijn ze niet allemaal even mooi. Wij hebben een absolute favoriete fietstas. De Urban Proof Recycled Shopper. Deze kun je op je bagagedrager klikken, als shopper gebruiken en er zit een band bij om de tas als schoudertas in te zetten. Super handig natuurlijk. Daarnaast is de tas ook nog eens gemaakt van gerecyclede materialen en doneert het bedrijf bij iedere verkoop een bedrag aan een goed doel die helpt om de stranden schoon te houden. Een super mooi product en ook nog eens enorm bewust. Deze tas is te krijgen voor ongeveer 3 tientjes. Koopje toch?

E Bike fietstassen
Mirage fiets spiegel

2. Spiegel

We horen overal dat mensen enorm veel baat hebben bij een goede spiegel. Het is veilig en je zit een stuk zelfverzekerder op de fiets. Je ziet ze ook steeds vaker verschijnen. Maar was is nou eigenlijk een goede fietsspiegel?

Veel spiegels verstellen als je over een hobbeltje rijd. Dit is natuurlijk niet handig want dan zit hij als je hem op een spannend moment nodig hebt nooit op de goede plek. De spiegel die wij adviseren is de Mirage fietsspiegel. Deze is stevig, ziet er mooi uit en kost iets meer dan 20 euro.

3. Kettingslot

Kettingsloten zijn van groot belang bij een elektrische fiets. E-Bikes zijn namelijk roversgoed. Soms eisen verzekeraars zelfs een goedgekeurd kettingslot.

Je kunt kiezen voor een kettingslot die past bij de eerder genoemde fietstas. Deze sloten zijn ook gemaakt van gerecyclede materialen. Kies je liever voor een iets normaler slot? De AXA Cherto is een enorm populair en super stevig slot.

Lees hier meer over E-Bike beveiligen

Urban proof kettingslot
E-bike telefoonhouder accessoires

4. Telefoonhouder

Een telefoonhouder is erg handig. Je kunt je routeplanner aan zetten op je telefoon. Ook kun je een app installeren die bijhoud hoe ver en hoe snel je fietst. Ook kun je in de gaten houden of je berichtjes krijgt, als je deze maar niet tijdens het fietsen gaat lezen.

Er zijn tientallen telefoonhouders verkrijgbaar. Soms zijn de goedkoopste misschien wel het meest handig. Deze Mirage telefoonhouder is geschikt voor eigenlijk alle toestellen en kost je slechts 12 euro.

5. Display protector

Heb je een afneembare display? Dit is een onderdeel dat over het algemeen een flink prijzig is. Daarom is het belangrijk om er goed op te passen. Met een display hoesje kun je je display zonder er over in te zitten in je tas gooien of in je zak stoppen. Je loopt zo veel minder risico dat hij beschadigd als je hem bijvoorbeeld laat vallen.

E-Bike accessoire display hoes
Fietspomp geschikt voor E-Bikes

6. Goede fietspomp

Een goede fietspomp is onmisbaar. De juiste bandenspanning is namelijk van groot belang. Als je banden op de juiste spanning staan kun je verder fietsen op je accu, fiets je lichter en heb je minder last van slijtage. Daarnaast fietst het ook veel fijner. Een fietspomp met een metertje is dus wel zo handig.

Heb je zelf nog goede tips voor onmisbare fietsaccessoires? Laat het dan even weten in de reacties!

1 reactie op “6 onmisbare E-Bike accessoires”

  1. Vorig jaar een Stella ebike gekocht via Stella Best. Na 3/4 jaar begaf de accu het en hebben we geprobeerd contact op te nemen met Stella Nunspeet (Stella Best beschikt niet over telefoon!!!!).
    Nunspeet via mail en whatsapp (die na 2 dagen wordt verwijderd) proberen te bereiken, maar helaas geen contact. Daarop maar naar Best gereden en mondeling onze klacht toegelicht en fiets gebracht. Accu wordt vervangen maar duurt nu ook al meer dan een week en om contact te hebben dien je er fysiek aan te gaan!!
    Resume: Koop hier nooit een ebike!!! Service is 0!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.