fietstas e-bike

Vind hier speciale fietstassen voor op je e-bike!

Je ziet natuurlijk steeds meer elektrische fietsen in Nederland. Dit is ook niet zo gek want elektrische fietsen kunnen ontzettend fijn en handig zijn. Je komt gemakkelijk van A naar B en dat zonder al te veel moeite te doen. Of je nou even snel de stad in moet om boodschappen te doen of je gaat een eind fietsen. De e-bikes komen altijd van pas. Maar als je deze afstanden gaat leggen kan het wel handig zijn om fietstassen te hebben. Daarom zijn er gelukkig ontzettend veel fietstassen die ook geschikt zijn voor een elektrische fiets. Zo kan je zelfs op je elektrische fiets naar de supermarkt of je kan gemakkelijk spullen meenemen en vervoeren op je fiets. Hieronder vind je de top 5 beste fietstassen voor op je elektrische fiets.

Lijst met de top 5 beste fietstassen voor een elektrische fiets

Fietstassen zijn natuurlijk ontzettend handig, maar dan moet je wel een fietstas van hoge kwaliteit hebben. Gelukkig ben je hier op het goede adres. Hieronder vind je de top 5 beste fietstassen voor op je elektrische fiets.

Ekostar fietstas

Als je opzoek bent naar een mooie en handig fietstas voor op je elektrische fiets dan is deze fietstas van Ekostar wel wat voor jou. De tassen zijn waterdicht dus zelfs als het regent blijven je spullen droog. Daarnaast kan je de tassen goed afsluiten waardoor er niks nat wordt en zodat er niks uit kan vallen. De fietstassen zijn erg ruim, zo kan er maximaal 41 liter in, 20 liter per tas. Ze zijn ontzettend makkelijk te bevestigen aan je bagagedrager en de snelbinders zijn ook nog steeds bruikbaar. Ook de zijflappen zitten goed vast, op deze manier heb je geen last van de wind. De bodem kan je inklappen waardoor je de fiets goed kan parkeren. Daarnaast is de bodem erg stevig en kan je er ontzettend veel spullen in stoppen.

LifeGoods fietstas

De fietstas van LifeGoods is een hele handig combinatie tussen een schoudertas en een fietstas. De tas is gemakkelijk te bevestigen aan je fiets maar je kan hem ook gebruiken als schoudertas. De tas is ook nog eens waterafstotend en hij voldoet aan de IPX5-rating. Perfect voor de regenachtige dagen. De tas kan op zowel een gewone fiets als e-bikes. De maximale inhoud van de tas is 25 liter en het maximale gewicht is 10 kg. Je kan ze lekker vol stoppen! Naast de grote hoofdvakken heeft hij ook nog een zijvak waar je extra spullen in kan stoppen. Als je dacht dat dit allemaal al goed genoeg was, is hij ook nog eens gemaakt van milieuvriendelijk materiaal. De tas is 16 centimeter breed en 57 centimeter hoog.

ACROPAQ-fietstas

Ook ACROPAQ heeft een combinatie van een fietstas en een schoudertas. De tas heeft een rolopsluiting en ook deze fietstas is waterdicht. De tas is 30 centimeter breed en 56 centimeter hoog. De maximale inhoud is 25,5 liter, er kunnen dus genoeg spullen in! De tas heeft een ontzettend handig kliksysteem waarmee je de tas aan je fiets kan bevestigen. Door dit systeem kan je de tas er ook weer gemakkelijk afhalen, dan heb je een hele handig schoudertas. Verder zit de tas wel ontzettend stevig aan de fiets bevestigd. Hij zal er niet afvallen of veel bewegen. Daarnaast is hij geschikt voor allerlei verschillende fietsen waaronder verschillende e-bikes.

Dutch Mountains fietstas

De fietstas van Dutch Mountains heeft een maximale inhoud van 28 liter. Dit is natuurlijk perfect voor een dagje uit of als je boodschappen moet doen. De fietstas is gemaakt voor zowel normale fietsen, elektrische fietsen en zelfs sportfietsen. De tas zit vast met een klik systeem waardoor je de tas binnen een paar seconde van je fiets kan halen maar ook binnen een paar seconden er weer op. Daarnaast is het ontwerp ook nog eens ontzetten lekker sportief. Hij is s 46 x 32 x 16 centimeter en in meerdere kleuren te verkrijgen. Daarnaast is de tas ook nog eens waterdicht waardoor je zelfs door wind en regen gebruik kan maken van de fietstas.

Living Nine fietstas
Als je naar school of je werk moet fietsen, is het natuurlijk belangrijk dat je genoeg ruimte hebt om al je spullen mee te nemen. Vaak zijn dit ook nog spullen die niet nat mogen worden. Denk hierbij aan je laptop, boeken en schriften. Daarom heeft Living Nine deze hele fijne waterdichte fietstas. De tas is gemakkelijk te bevestigen aan de achterkant van je fiets. 

De tas zelf is 20 liter, precies goed voor al je schoolspullen. Er zit zelfs een extra sleeve bij waar je je laptop in kan doen. Zo weet je zeker dat deze niet nat wordt. Wat ook ontzettend handig is, is dat je de tas niet alleen als fietstas maar ook als rug of schoudertas kan gebruiken.

Conclusie

De conclusie is dat bijna alle fietstassen wel op een elektrische fiets passen. Daarnaast is een tas gewoon ontzettend handig. Je kan op elk moment spullen meenemen, van een jas tot boodschappen of schoolspullen. Een fietstas is dus ontzettend handig en de meeste zijn ook nog eens waterdicht.

Veelgestelde vragen

Kan elke fietstas op een elektrische fiets?

Bijna alle fietstassen passen wel op een elektrische fiets. Zowel dubbele fietstassen als fietstassen voor aan een kant. Er zijn wel een aantal uitzonderingen maar het grootste deel past wel.

Zijn fietstassen waterdicht?

Dit verschilt heel erg per fietstas maar de meeste fietstassen zijn wel waterdicht. Zo kan je door weer en wind toch nog op de fiets.

Hoe groot zijn fietstassen?

Elke fietstas heeft natuurlijk een ander maat. De meeste zijn binnen de 20 liter. Maar je hebt ook kleinere of juist grotere varianten.

E-bike merk beoordelen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *