Ervaringen Puch E-Bike

Ervaringen Puch E-Bike

Ervaringen Puch E-Bike
Merk: Puch
Website: puch-fietsen.nl
Actief sinds: 1899
Prijsklasse: 1099,- tot 2949,-
Aantal (E-Bike) modellen: +/- 13

Iedereen kent het merk Puch eigenlijk wel. Maar wist je dat er naast Puch brommers ook Puch fietsen zijn? Puch fietsen hebben een hip design en zijn relatief betaalbaar. Dit Oostenrijkse merk heeft in het verleden flinke bekendheid weten te vergaren met bromfietsen en motorfietsen.

Prijzen Puch E-Bike

Puch fietsen zijn relatief betaalbaar. De goedkoopste Puch fiets is de E-Cargo. Deze kost 1099,-. Dit is een simpele transportfiets met een Shengji voorwiel motor. Wat opvalt bij deze fiets is dat deze standaard geleverd word zonder slot. Het is natuurlijk een low budget elektrische fiets maar een slot zou je toch wel mogen verwachten.

De duurste Puch elektrische fiets kost 2949,-. Dit is een super mooie sportieve fiets met Bosch middenmotor en hydraulische remmen.

Over het algemeen kunnen we concluderen dat Puch fietsen redelijk geprijsd zijn.

Puch E-Cargo voor 1099,-

Voordelen Puch fiets

Puch heeft een aardig ruim assortiment met voor ieder budget wel een fiets. Het merk heeft jarenlange ervaring met het produceren van fietsen. Dit maakt de kans op kinderziektes een stuk kleiner.

Nadelen Puch fiets

Puch heeft niet een heel uitgebreid dealer netwerk. Daarom is het niet vanzelfsprekend dat er een dealer in de buurt zit. 

Puch fietsen worden standaard geleverd met relatief kleine accu’s. Let dus goed op welke accu in je fiets zit voordat je deze koopt. Wil je weten hoe ver je ongeveer kunt fietsen met welke accu? Dat lees je hier: Hoe ver kun je fietsen op een accu?

Ervaringen Puch E-Bike

Maar wat is de ervaring van de consument met Puch elektrische fietsen?

Facebook reviews

Op Facebook staan reviews voor Puch fietsen uit. Wel kunnen we een hoop berichten vinden over Puch. Zoals bij ieder merk zijn er zowel negatieve en positieve verhalen te vinden. Dit is wel aardig in balans. Wel vinden we een aantal zeer opmerkelijke en verontrustende berichten. We vinden verschillende mensen die schrijven over gebroken frames. De meeste fabrikanten geven levenslang garantie op frames en een breuk in het frame komt bij normaal gebruik eigenlijk nooit voor. Op een of andere manier komt dit bij Puch fietsen dus wel vaker voor. Wel lijkt het alsof deze problemen goed worden opgelost.

Gebroken frame puch fiets
Berichten over gebroken frames

Overige reviews

Verder vinden we online nog niet heel veel reviews. Er zijn een paar negatieve verhalen en een paar positieve te vinden. Hieruit kunnen we nog niet zoveel opmaken. Heb je zelf een Puch fiets? Juist omdat er online nog weinig verhalen te vinden zijn zou het fijn zijn als je kunt reageren onder dit artikel. Dit kan andere fietsers in de toekomst helpen bij de keuze voor dit merk.

Conclusie

Puch fietsen zijn redelijk geprijsd. Er is een uitgebreid assortiment. De fietsen lijken van goede kwaliteit.

Wel is er in het verleden een probleem geweest met frames die breken. We gaan er vanuit dat Puch dit inmiddels netjes opgelost heeft.

Jullie ervaringen

Heb je zelf ervaringen met Puch elektrische fietsen? Laat het dan hieronder weten. Jouw ervaring is van enorme waarde voor andere mensen die zich aan het oriënteren zijn op een nieuwe fiets.

3/5 - (145 stemmen)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *