Prijzen stella fietsen

Prijzen Stella fietsen: het volledige overzicht

Prijzen Stella fietsen zijn vrijwel onvindbaar online. Wij hebben de prijslijst doorgenomen. In dit artikel vind je de volledige prijslijst.

Stella fietsen zijn enorm populair. Het merk is in enkele jaren uitgegroeid tot marktleider in elektrische fietsen. Stella bouwt en verkoopt de fietsen zelf. Dit is anders dan bij merken als bijvoorbeeld Gazelle en Batavus. Het bedrijf geeft ook aan een stuk goedkoper te zijn dan de traditionele merken. Maar als je dit wil controleren is dat eigenlijk niet mogelijk. De prijzen zijn namelijk online niet terug te vinden.

Prijzen Stella fietsen opvragen?

De enige mogelijkheid om erachter te komen wat Stella fietsen nou precies kosten is via de brochure. De brochure is niet online te vinden maar moet je downloaden via de website. Als je de brochure aanvraagt moet je eerst je contactgegevens achter laten. Op die manier kan Stella later nog eens bellen om te vragen of er een fiets voor je tussen zit.

Wij hebben de brochure opgevraagd en hebben hieronder een prijslijstje gemaakt. Op deze manier kun je alvast even kijken of de fiets die je gezien hebt in jouw budget past. In onderstaande lijst hebben we alle 23 modellen opgenomen. Wil je zeker weten dat je de juiste prijzen hebt? Controleer dan altijd de meest recente brochure.

Prijslijst Stella elektrische fietsen 2022

Het volledige en actuele overzicht wordt hieronder in een tabel weergegeven. Zoals je kunt zien verschillen de prijzen per type. Je doet er daarom goed aan om meerdere Stella met elkaar te vergelijken. De prijs- kwaliteitsverhouding leent zich hier uitstekend voor. Lees en bekijk bijvoorbeeld ervaringen van andere gebruikers, zo wordt meteen duidelijk welke Stella fiets het beste bij jou past.

Type Motor Prijs
Livorno Comfort  Voorwiel € 1399,00
Livorno Superior Voorwiel € 1599,00
Cosmo Superior Voorwiel € 1499,00
Vicenza Superior Voorwiel € 1499,00
Avalon Premium Voorwiel € 1699,00
Allegra Easy Voorwiel € 999,00
Citta Easy vouwfiets Voorwiel € 1599,00
Dolce Comfort Voorwiel € 1499,00
Forte Comfort  Voorwiel € 1499,00
Fiore Comfort Voorwiel € 1499,00
Vienna Comfort Middenmotor € 1899,00
Liverno Superior Middenmotor € 1899,00
Liverno Superior Bosch Middenmotor € 2099,00
Liverno Premium Bosch Middenmotor € 2849,00
Vicenza Superior Bosch Middenmotor € 2099,00
Avalon Premium Shimano Middenmotor € 2799,00
Allegra Easy Middenmotor € 1499,00
Morena Premium MDB Middenmotor € 2849,00
Morena Premium MDBD Middenmotor € 3299,00
El Reventador Middenmotor € 3499,00
Trekking Premium Middenmotor € 1999,00
Glow Voorwiel € 1399,00
Nantes Superior lage instap Voorwiel € 1799,00
Nantes Superior Trike Voorwiel Op aanvraag

Prijzen accessoires Stella

Uiteraard kun je bij Stella ook veel accessoires toevoegen aan je fiets. Zo verkopen ze sloten, fietstassen, kinderzitjes, zadels en meer. De prijzen hiervoor kun je vinden op de website. Uiteraard kun je ook accessoires van andere merken gebruiken.

LET OP: Er kunnen geen rechten worden ontleent aan deze prijslijst. Wil je 100% zeker weten dat je up to date prijzen hebt en op de hoogte bent van lopende acties? Zorg dan dat je de brochure download.

Brochure van Stella met prijslijst

Garantie Stella

Een voordeel van Stella fietsen is dat deze langere garantie hebben dan andere merken. Bij Stella krijg je 5 jaar garantie op de fiets en 3 jaar op de accu. Bij de meeste aanbieders is dit 2 jaar.

Prijzen accu upgrade Stella

Op dit moment worden de meeste Stella fietsen geleverd met een 522Wh accu (14,5 Ah 36 Volt). Dit is vrij groot. Een accu upgrade is ook mogelijk. Dit kost je naar verluid 150 euro. Benieuwd hoe ver je met een accu kunt fietsen? Dat lees je hier: Hoe ver kun je fietsen op een accu?

Goedkoopste Stella fiets

De goedkoopste Stella fiets is de Allegra Easy. Dit is een fiets met derailleur versnellingen en een 318Wh accu. Dit is een relatief kleine accu maar goed te verklaren aangezien de prijs van deze fiets slechts 999,- is. Het is een wat uitgekleed model maar de prijs kwaliteit verhouding is prima.

Goedkoopste Stella Allegra prijs
Stella Allegra voor 999 euro

Tussen de 1000 en de 2000 euro heb je flink wat keuze. Ook is het mogelijk om je oude fiets in te ruilen. Dit scheelt vaak nog een stukje. Wel geeft Stella vaak ook wel korting als je niets inruilt. Het is dus altijd goed om even te vragen of er nog iets aan de prijs te doen is. Vragen kost niets en kan je zomaar een paar 100 euro opleveren.

Duurste Stella fiets

De duurste Stella fiets is de El Reventador E-MTB. Dit is een elektrische mountainbike. De duurste stadsfiets is de Morena Premium MDBD van 3299,-. Dit is een super mooie stadsfiets met Bosch middenmotor. In deze prijsklasse heb je nogal wat keus. Voor deze 3300 euro koop je ook bij andere merken vergelijkbare fietsen.

Stella Morena hero prijs
Stella Morena voor 3299 euro

Misleidende prijzen Stella

Stella is in de loop der jaren vaker in het nieuws geweest door de vreemde prijs strategieën. Zo zijn er bijvoorbeeld regelmatig acties met enorme kortingen of kortingen als je meerdere fietsen koopt. Deze kortingen zijn bij de prijs in gerekend. Voor sommige mensen voelt dit als misleiding. Hoe dan ook is het iets om rekening mee te houden. Een voorbeeld van een situatie waarin mensen zich misleid voelen is de volgende:

Persoon A:

Koopt een Stella fiets voor 2500 euro. Vraagt om korting en maakt gebruik van een van de vele acties en neemt de fiets uiteindelijk mee naar huis voor 1800 euro.

Persoon B:

Heeft interesse in dezelfde fiets van 2500 euro. Deze persoon ruilt een fiets van 3 jaar oud in en krijgt 700 euro inruil korting op de aanschaf van de zelfde fiets. Deze persoon betaald dus ook 1800 euro en levert een hele nette fiets in.

In dit voorbeeld voelt persoon B zich benadeelt omdat deze ook de fiets heeft ingeruild en de fiets zonder inruil voor hetzelfde bedrag had kunnen kopen.

Een manier om hiermee om te gaan is om goed te informeren naar acties en deze proberen te begrijpen alvorens je tot kopen over gaat. Controleer ook altijd goed de brochures. In sommige gevallen zijn fietsen in de winkel duurder dan in de folder. Je krijgt dan hoge kortingen in de winkel maar in werkelijkheid zijn deze fietsen gewoon te duur geprijsd.

Ben je benieuwd naar reviews van Stella gebruikers en de service van het bedrijf? Dit lees je hier: Ervaringen Stella Fietsen

Verzekering afsluiten

Stella verkoopt bij de fietsen ook verzekeringen. Dit is natuurlijk optioneel maar misschien wel aan te raden. De verzekeringen die ze verkopen lopen via Kingpolis. Dit is een goede betrouwbare verzekeraar en meestal kost je dit een paar tientjes per jaar. Als je fiets dan gestolen word krijg je direct een nieuwe. Het is wel goed om even te kijken naar de voorwaarden. In sommige gevallen krijg je het aanschafbedrag terug en in sommige gevallen krijg je betaald in natura, dit wil zeggen dat Stella het verzekerde bedrag krijgt en jij een nieuwe fiets kunt uitzoeken.

Brochure

In onderstaande video kun je de gehele brochure doorbladeren. Een bepaalde pagina rustig bekijken kan door de video op pauze te zetten.

Over Stella

Stella fietsen is in 2010 opgericht door Daan van Renselaar en Wilco van de Kamp in Nunspeet. Tegenwoordig is ook DM Equity Partners (het investeringsfonds van onder andere Ben Mandemakers) ook aandeelhouder.

Het bedrijf levert uitsluitend elektrische fietsen. Deze fietsen kunnen in 1 van de testcenters bekeken en besteld worden maar je kunt ook een proefrit aan huis in plannen. Iemand komt dan bij je thuis langs met enkele modellen om te proberen zodat je in je eigen omgeving kunt bepalen of het iets voor jou is.

Tegenwoordig is het bedrijf marktleider in elektrische fietsen en trekken ze langzaam ook de rest van Europa in. Op het moment van schrijven is het bedrijf al flinke stappen aan het zetten in Duitsland.

Maar dit is niet de enige uitbreiding. Tegenwoordig heeft Stella ook een dochter merk; Muto. Dit is een zogenaamde multi purpose bike. Een stadsfiets waar je alle kanten mee op kunt.

E-Bike van het jaar 2022

Ieder jaar organiseert de Rai vereniging de FietsAwards. Hier word ieder jaar de E-Bike van het jaar bekend gemaakt. De fietsen worden uitgebreid getest door een vakjury. Deze mensen zijn niet verbonden aan een fietsmerk en beoordelen objectief welke fiets de fiets van het jaar moet worden. In 2021 werd de Stella Morena MDB FI fiets van het jaar. Het rijgedrag was uitstekend. Dit deels door automatische versnellingen en een Bosch middenmotor. 

Deze fiets kost 3289 euro en heeft voor een fiets met dat prijskaartje uitstekende specificaties.

Wel deed het verhaal de ronde dat deze fiets überhaupt niet leverbaar zou zijn. Dus dat de fiets ontworpen is om de tests te domineren maar niet besteld zou kunnen worden. Heb jij een proefrit gemaakt of wellicht de Stella Morena MDB FI in bezit? Of heb je juist geprobeerd een proefrit te plannen maar is dit niet gelukt? Laat het dan even weten in de reacties. 

Vragen? Bekijk de meest gestelde vragen

Wat is de beste Stella e-bike?

De beste e-bike van het merk Stella is de Morena. Dit is bepaalt door de RAI-vakjury en het grotere publiek. Dit betekent dat de Stella Morena alle testen heeft doorstaan om als best geteste elektrische fiets uit de bus te komen.

Heeft Stella ook winkels?

Jazeker, maar liefst meer dan 30 fietsenwinkels. Dit is dan alleen nog maar in Nederland, waar Stella dan ook een goede marktpositie heeft. Klanten vinden het immers fijn om eerst de e-bike te testen, voordat zij deze kopen. Mocht je een geschikte Stella fiets gevonden hebben, dan is het verstandig om bij een Stella winkel langs te gaan.

Waar worden de fietsen van Stella gemaakt?

De productie van elektrische fietsen wordt door Stella zelf gedaan. Zo worden de nieuwe modellen / types allemaal ontwikkeld in Nunspeet, waar de R&D-afdeling (Research & Development) van Stella is gevestigd. Naast de ontwikkeling vindt ook de productie in Nunspeet plaats, het assembleren gebeurt alleen maar met de beste materialen en A-merk onderdelen.

12 gedachten over “Prijzen Stella fietsen: het volledige overzicht”

 1. Onbetrouwbaar in haar prijzen en een slechte klachtenafhandeling.

  Mijn ervaring met Stella:
  – zijn zeer flexibel in hun prijzen, vraag goed na bij verschillende filialen en mail ze, dan pas merk je hoe flexibel hun prijzen zijn
  – vragen veel onnodige persoonlijke gegevens, die niet relevant zijn voor de vraag die je stelt
  – willen het liefst alles telefonisch afhandelen…. (in het nadeel van de klant?….)
  – reageren niet binnen hun eigen gestelde tijd, vijf werkdagen, op klachten via de mail
  – geven zeer moeizaam informatie over hun producten als je dat via de mail opvraagt
  – zetten dingen op de rekening, maar leggen niet uit wat dat precies is
  – kritische reviews worden niet op hun eigen website geplaatst!
  – rekenen teveel voor een servicebeurt maar gaan niet op je mails in
  – smeren je het liefst gelijk een nieuwe fiets aan, terwijl je alleen maar vraagt naar de prijs van een batterij

  De prijzen lijken te wisselen per uur en per dag en per filiaal. Prijzen en informatie over losse accu’s geven ze bijna niet. Na een zeer lange mailwisseling, waarin elke keer alleen maar naar mijn gegevens werd gevraagd en geen enkel antwoord werd gegeven op mijn vragen, merkte ik dat er in de winkel andere prijzen gelden dan wanneer je informatie opvraagt via de mail. Mijn vraag was simpel, wat kost een losse batterij en wat zijn de verschillen daar tussen. In de winkel probeerde ze mij overigens gelijk een nieuwe fiets aan te smeren en werd mijn huidige Stella fiets afgekraakt… Ik vatte dit op als, slechte kwaliteit van fietsen….

  Je krijgt reclame dat een de servicebeurt goedkoper is geworden. Echter blijkt na spitten op hun eigen website, dat dat gewoon de normale prijs is.

  Wat zie ik tot grote verbazing op mijn bon terug, die je overigens altijd pas een dag later krijgt en niet direct, ze hebben de verkeerde prijs gerekend voor een servicebeurt op locatie. Natuurlijk ben ik in de “pen” geklommen en heb ze daarop gewezen en gevraagd of we tot een overeenkomst kunnen komen. Wat schept mijn verbazing… de volgende dag werd weer eens naar onnodige gegevens gevraagd. En zo herkenbaar, en natuurlijk weer geen antwoord op mijn vraag.

  Natuurlijk de nodige mails al aan besteed, maar tot op heden nog geen enkele reactie erop.

  Voor de kritische mensen;
  – Laat je goed informeren over wat voor fiets je krijgt voor welke prijs. Wat voor soort remmen, zadel, veringen, enzovoorts zitten erop. Hoe sterk is de motor en wat voor accu. Schrijf alles op en vergelijk dat op je gemak op het internet met andere merken fietsen. Dan pas kan je vergelijken of een Stella goedkoper of duurder is.
  – Schrijf elke prijs die ze noemen voor jezelf op
  – Ze komen altijd met kortingen aan als je direct beslist…. de vraag is of het wel echte kortingen zijn….

  1. 19 maart; op zoek naar een elec fiets. De Stella winkel binnengelopen om de “fiets van het jaar 2021” te zien en te rijden.
   Fiets BESTAAT nog niet…. en moet nog in productie worden genomen. Vandaag!! bestellen (“de laatste dag van de actieperiode meneer” … waar heb ik dat meer gehoord) levert een forse korting op. Gaat dan wel gepaard met een aanbetaling van 50%… HUHHH?? €1400 aan betalen voor iets dat nog niet bestaat en het moment van leveren niet is te voorspellen??? Of Stella is van het (rijwiel)pad af OF de verkoper, maar verwacht niet dat daar iemand intrapt toch??

   1. W.C.J. van de Wiel

    Er lopen bij Stella opmerkelijk opdringerige verkopers rond. Van die snelle jongens weet je wel die het even voor je ”maken”.
    Over de verkoop was ik tevreden over de aflevering niet!
    Zo’n commerciële snotneus recht van school die zijn aangeleerde methodes wel eens op je los laat! Dat leren ze op een of andere commerciële verkoopcursus waarbij vergeten wordt dat je zaken ALTIJD met 2 partijen doet en dat BEIDE een tevreden gevoel moeten hebben over de zaak, tenminste als je aan klantenbinding wil doen en die klant nog terug wil zien! Je naam hangt er vanaf!!!
    Ik was op een klanten dag op de vestiging in Nunspeet. KEURIG verzorgd, chapeau, ook dáár hun verkoopmanieren gezien. Ze waren scherp maar niet pushend. Zo hoort het.
    Stella, ik heb idee dat je verkopers teveel op verkoopresultaat beoordeeld worden en dat komt je niet ten goede! Zoek in je team gemotiveerde verbinding zoekend verkopers, ze zijn niet alleen je visitekaartje maar óók de verzekering voor de toekomst.

  2. Dat is wel heel negatief, mijn ervaringen zijn een stuk beter, een flinke korting kunnen krijgen én accessoires waardoor de Livorno fiets precies binnen mijn budget viel. Dat is wel iets wat ik altijd aangeef: dit is mijn budget en wat kunnen jullie daar mee. Service was ook prima: fiets gratis thuis afgeleverd en snelle reactie bij mijn vragen. Daarnaast ga ik liever naar een winkel dan dat ik alles telefonisch of online regel, een persoonlijk contact is prettiger en een beter resultaat bij prijsonderhandelingen

 2. Helaas kan ik het verhaal van Nic alleen maar onderschrijven. Enige jaren geleden heb ik een Stella fiets gekocht. In mijn zoektocht naar informatie over prijzen van de fietsen bleek er , in tegenstelling tot gerenomeerde merken als Batavus, Gazelle, Kalkhoff en noem maar op, geen enkele prijs op de site te staan !! Wat is hiervan de bedoeling??? Ik heb toen maar via de site een brochure aangevraagd. Hiervoor moest ik echter wel heel veel gegevens invullen, waaronder mijn telefoonnummer. Ik heb dit nummer niet ingevuld, Ik hou nl. totaal niet van telefonische colportage!!
  Wat schetst mijn verbazing dat ik enige dagen later toch gebeld werd door Stella. Waren ze gewoon op zoek gegaan naar mijn telefoonnummer!! Het is maar goed dat er destijds nog geen AVG-wetgeving bestond, want anders had ik ze zeker aangeklaagd! Uiteindelijk toch maar naar een Stella winkel gegaan om daar een fiets te kopen. Ik vind de kwaliteit van de fietsen, en daar moet ik wel eerlijk over zijn, nl. helemaal niet zo slecht. Voordat er tot de koop overgegaan kon worden vond er echter een gegoochel met prijzen plaats welke niet zo misstaan bij een malafide autohandelaar!
  Ik ging echter wel de deur uit met een fantastische speciaal voor mij gemaakte deal ….Echter later hoorde ik van een collega’s dat zij vrijwel dezelfde prijs had betaald! Stella stop met deze praktijken en wees eerlijk en zie een koper als klant en niet als “koopvee” ! Ik kan het personeel adviseren eens een cursus te volgen bij Coolblue. Daar weten ze hun klanten serieus te nemen met een ongelofelijke klantvriendelijke houding! Nic heeft het ook steeds over het steeds opgeven van alle persoonlijke gegevens bij het stellen van een vraag. Ook ik heb daar minder fijne ervaringen mee! Als je niet al je persoonlijke gegevens opgeeft krijg je gewoon geen antwoord op simpele vragen!
  Nogmaals de fietsen van Stella zijn niet echt slecht, maar mocht je tot de aanschaf van een Stella willen over gaan, besef dan wel dat je deze praktijken erbij krijgt!

 3. Stella Morena MDB FI

  Deze is inmiddels aanwezig in Nunspeet. Tot op heden is er ook maar 1 van gemaakt. Levering zou in juli gaan plaatsvinden.
  Fiets is echt een cadeau om mee te kunnen fietsen; subliem. Helaas is daar de prijs inmiddels op aangepast. De fiets heeft een lijstprijs van € 3.599. Dat is dus een stuk hoger dan de prijs die in eerste instantie overal werd genoemd.
  De fiets wordt dan geleverd met de kleinste accu. Upgrade kost € 200 of € 400. Net hoever je wil gaan.

 4. J.P van den Tol

  Stella, beter genoemd, ” Oplichters.”
  Wat een slecht en onbetrouwbaar bedrijf.
  Wat een slecht bedrijf, totaal klant onvriendelijk.
  COMMUNICATIE TOTAAL BIJNA ONMOGELIJK!

 5. Ik heb 3 jaar een Stellafiets gereden, een speedpedelec, de Gualtiero.
  Ik kan inmiddels een boek schrijven over de service van Stella.In 1 woord dramatisch!
  Heb de fiets inmiddels verkocht. Voor mij nooit meer een Stella!!
  Meest irritante als je ze belt na de zoveelste klacht:
  “Goedemiddag met Stella…..wat fijn dat U belt…wat is uw postcode?”
  Grrrrrrrr…..

 6. Ik wenste ook gewoon een fiets te testen en vervolgens een duidelijke offerte., om dan nadien met andere fietsen van andere merken degelijk te kunnen vergelijken. Komen ze één dag te laat op het foute uur, met alleen oude modellen. De oude Moreno, goede fiets trouwens, blijkt volgens hen plots de beste fiets van 2021, terwijl dit na verificatie achteraf duidelijk niet klopt. Er is ondertussen een nieuw model met riem ipv ketting en dat wenste ik eigenlijk. Een offerte was onmogelijk te bekomen. Men probeerde druk te zetten opdat ik onmiddellijk een bestelbon zou tekenen. Ik kon dit toch wel opzeggen binnen de 14 dagen volgens hen dus er was toch geen probleem….
  Toe ik aangaf dat dit toch wel vreemde praktijken waren en ik hiermee niet akkoord ging, belde de verkoper met zijn “baas” in Nederland en die weigerde zijn akkoord om een duidelijke offerte te geven. Ik diende de bestelbon te ondertekenen. Ik heb ze dus radicaal wandelen gestuurd.

  Achteraf stuurde de verkoper, een bereidwillige Belgische jonge man, mij dan toch een halfslachtige offerte, die echter alles behalve duidelijk was en de mededeling dat ik snel diende te tekenen, gezien de prijs eerstdaags met 100 EUR zou stijgen. Als ik dan de verschillende websites nakijk, blijkt dat de prijs die ze voorstellen helemaal geen goede prijs te zijn voor dat oud model.

  De verkoop praktijken van deze firma zijn absoluut niet OK en na het lezen van de hogere commentaren, besef ik dat ik niet alleen sta met mijn klachten. Blij dat ook anderen hun mening en ervaringen deelden.

  Ik sluit dus dit hoofdstuk Stella Bikes definitief af en ga op zoek naar een degelijke e-bike bij de vele andere leveranciers die betrouwbaarder zijn.

 7. 2 Vicenza fietsen gekocht. Met 14 dagen aan huis bezorgd. Fietsen zijn geweldig! Geen verkoop praatjes, mooie prijs afgesproken. Fietsen kosten wat, maar dan heb je wel wat. Goede kwaliteit. Service ook prima.

 8. echt klagen over mijn stella fiets doe ik niet, wat ik wel vreemd vind en klant onvriendelijk is dat Stella je niet wil helpen met het inbouwen van een Biketrax, wel als je een nieuwe fiets koopt, mijn fiets in februari geleverd (besteld in mei 2021) echter pas in maart kunnen gebruiken
  Fiets heeft gekost een kleine 4000 euro ( is mijn 3e stella) had meer verwacht van Stella
  Ik ga maar op zoek naar een rijwiel zaak die me wel kan helpen

 9. Recent de Stella Morena Premium MDBO SI 300Wh gekocht. Dit is dus de versie met 10 versnellingen derailleur.
  Mijn aandacht was getrokken door een kortingsactie voor de Stella Muto. Dus is naar een Stella winkel om daar eens op te rijden. Maar die bleek het toch echt niet te zijn voor mij.
  Dus even verder gekeken. Mijn budget lag op 1500-1750 euro. Ik was verrast dat de Morena tijdens deze actie nu ook binnen mijn budget lag. Bosch Performance Line Cruise (65Nm) is een heerlijke motor. Verder afmontering en afwerking van de fiets waren ook prima. Shimano hydraulische schijfremmen en Deore derailleur voldoen prima. Dagrijverlichting vind ik een plus. En inmiddels gemerkt dat ik in het donker ook uitstekend lichtbeeld heb. De banden zijn redelijk dik en dat zorgt samen met de verende voorvork en zadelpen voor veel comfort. Frame is echt mooi stijf en hij stuurt dan ook heerlijk direct. Moet ie op de fietsendrager? Hou dan wel rekening met het flinke gewicht van ongeveer 29 kilo.
  Vooralsnog ben ik echt zeer tevreden over deze fiets. Vlot, comfortabel, stabiel en fijn stuurgedrag.

  De ketting en derailleur vragen natuurlijk wel meer aandacht/onderhoud. Als je dagelijks fietst is dat wel iets om rekening mee te houden. Kan/wil je dat niet zelf, dan heb je wel af en toe een bezoekje aan de fietsenmaker.
  Fietsslot is een ART** Axa Block.

  De communicatie met Stella is tot nu toe ook prima. Blij dat de ervaringen die ik hierboven lees mij (nog) niet zijn overkomen.
  Volgende dag gebeld over een foutje in het e-mailadres. Werd vrijwel direct opgenomen, geen wachttijd. En was daarna ook direct aangepast en mail met bestelbevestiging direct opnieuw verzonden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *