Ervaringen Lekker Bikes E-Bike

Ervaringen Lekker Bikes E-Bike

Ervaringen Lekker Bikes E-Bike

Merk: Lekker Bikes
Website: Lekkerbikes.com
Actief sinds: 2009
Prijsklasse: 1398,- tot 2598,- +
Aantal (E-Bike) modellen: 3

Lekker is een bedrijf dat fietsen en boten maakt. Naast Lekker Bikes dus ook zogenaamde Lekker Boats. Dit bedrijf maakt super mooie luxe sloepen. Deze sloepen zijn super groot en zouden zeewaardig moeten zijn. De Lekker Boats Damsko boten worden met de hand in Nederland gebouwd. 

Lekker Bikes bouwt dus ook hele mooie stadsfietsen. De Amsterdam+, AmsterdamGT en de Jordaan+. De fietsen zien er super mooi uit en zijn echt gebouwd voor in de stad. De Jordaan+ is een transportfiets. De andere modellen zijn wat sportiever. Amsterdam fietsen zijn uitgerust met een riemaandrijving.

Lekker Bikes Jordaan
Lekker Bikes Jordaan vanaf 1398,-

Prijzen Lekker Bikes E-Bike

De prijzen zijn vanaf prijzen. Bij deze vanaf prijs zit bijvoorbeeld nog geen slot in. De eerste 3 tientjes komen er dus direct nog bij. Wel zijn de prijzen absoluut redelijk. De Jordaan+ is een mooie transportfiets voor 1428 euro. Niet verkeerd.

De Amsterdam+ begint bij ongeveer 1800 euro en is voorzien van een achterwiel motor en een accu in het frame. Ook heeft deze fiets al een riemaandrijving. Dat gecombineerd met de looks maakt dat ook deze fiets alleszins betaalbaar is. Als je een wat grotere accu wil of een voordrager komt er nog wel wat bij. In dit geval zou je op ongeveer 2000 euro komen. Nog steeds niet verkeerd.

De AmsterdamGT is voorzien van een Bafang middenmotor. Ook deze fiets heeft een Gates riemaandrijving. Het prijskaartje is wel een stuk hoger met een vanaf prijs van ongeveer 2600 euro. Desalniettemin is dit nog steeds redelijk en krijg je een prachtige wat meer unieke stadsfiets voor dit geld.

Lekker Bikes Amsterdam GT vanaf 2598,-

Voordelen

Lekker Bikes zien er fantastisch uit. Als je op zoek bent naar een hippe stadsfiets is dit een fantastische keuze. 

De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Onder andere de riemaandrijving is wel erg fijn en komt weinig voor in deze prijsklasse.

Nadelen

Lekker Bikes heeft 3 winkels waarvan 1 in Nederland. Deze winkel zit in Amsterdam. Mocht je dus niet in de buurt van Amsterdam wonen moet je een stukje reizen om de fietsen te bekijken. Ook voor service en onderhoud zul je naar Amsterdam moeten.

Er is een vrij klein assortiment. Het merk heeft op moment van schrijven slechts 3 modellen.

Er is slechts 1 framemaat beschikbaar. Als je wat groter of kleiner dan gemiddeld bent is de fiets dus wellicht minder geschikt.

Ervaringen Lekker Bikes E-Bike

Maar wat is de ervaring van de consument met Lekker Bikes elektrische fietsen?

Facebook reviews

Op Facebook is de Trustpilot pagina gekoppeld. Hier vinden honderden reviews met een gemiddelde van 4,3 van de 5 sterren. Een prima score dus. De verhalen die we hier lezen zijn ook enorm positief. Het bedrijf levert dus ook fietsen van goede kwaliteit.

Overige reviews

Op Google scoort het bedrijf iets lager maar nog steeds goed. De mindere verhalen die wel wel lezen lijken ook niet echt een drama. Kortom, de Lekker Bikes reviews zijn ook hier weer positief. 

Conclusie

Lekker Bikes zien er fantastisch uit en lijken van goede kwaliteit te zijn. De fietsen zijn afgemonteerd met mooie, hoge kwaliteit materialen en zijn ook nog eens relatief scherp geprijsd. Het bedrijf heeft veel positieve reviews en reageert serieus op negatieve reviews. Dit is altijd een goed teken.

Kortom, je kunt hier gerust een fiets kopen. Je krijgt een degelijk product voor een goede prijs. Het is wel belangrijk om een goede servicepartner bij jou in de buurt te vinden als je geen zin hebt om voor ieder dingetje naar Amsterdam te rijden.

Volgens ons is dit een goede concurrent voor een merk als VanMoof of Cowboy

Jullie ervaringen

Heb je zelf ervaringen met Lekker Bikes elektrische fietsen? Laat het dan hieronder weten. Jouw ervaring is van enorme waarde voor andere mensen die zich aan het oriënteren zijn op een nieuwe fiets.

E-bike merk beoordelen?

2 gedachten over “Ervaringen Lekker Bikes E-Bike”

 1. Heb een sparta e bike en wss was het een maandagmorgen fiets. Nu 2 jaar oud en de kabel is doorgebrand, de motor is stuk en de computer heeft de geest gegeven.
  Nu na ruim 2 jaar dus rijp voor de sloop.
  Ben er ziek van en koop nooit een sparta weer…

 2. Heb een aantal maanden geleden een lekker bike gekocht de Amsterdam+.
  Uit de doos gepakt na een paar handelingen die nodig waren alvorens te kunnen fietsen.
  Dit waren stuur recht zetten bescherm materialen verwijderen, trappers monteren en voordrager plaatsen.
  Accu opgeladen test rit uitgevoerd zadel kon wat hoger gezet worden.
  Ik rij nu enige tijd woon/werk/supermarkt en voor plezier af en toe een mooi ritje door de natuur.
  Mijn conclusie simpele stille fiets “no nonsens” ik heb gelet op kwaliteit onderhoud heeft een “gates tandriem” niet teveel extra electronische onderdelen wat storingen kunnen veroorzaken.
  Zeer tevreden leuke bijkomstigheid heb redelijk wat bekijks “top” aankoop voor een redelijke prijs.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *