Prijzen amslod prijslijst

Prijzen Amslod fietsen

Prijzen Amslod fietsen

Amslod maakt net zoals bijvoorbeeld Stella en Forza de prijzen van de fietsen niet echt bekend. Het idee hierachter is dat je als je geïnteresseerd bent je eerst een brochure moet aanvragen. Voor het aanvragen van deze brochure moet je je contact gegevens achter laten zodat het bedrijf je later opnieuw reclame kan sturen of contact kan opnemen over of je een fiets wil bestellen.

Uiteraard zijn er ook veel mensen die liever niet direct contact gegevens afgeven maar graag even willen spieken hoe duur de fietsen van Amslod ongeveer zijn. Daarom hebben wij zelf de brochure aangevraagd en de prijzen voor jullie op een rijtje gezet.

Prijslijst Amslod

Type Motor Prijs
Highland LX-600 Voorwielmotor Vanaf 1395,-
Carlton SX-600 Voorwielmotor Vanaf 1395,-
Newton LX-600 Voorwielmotor Vanaf 1395,-
Preston MX-600 Voorwielmotor Vanaf 1395,-
Hamilton MX-600 Voorwielmotor Vanaf 1395,-
Aston MTX-600 Middenmotor Vanaf 1795,-
Hilston LTX-600 Middenmotor Vanaf 1795,-
Venton LTX-600 Middenmotor Vanaf 1795,-
Wellington MTX-600 Middenmotor Vanaf 1795,-
York MTX-600 Middenmotor Vanaf 1795,-
Ascot MTX-600 Middenmotor Vanaf 1795,-

Prijzen Amslod

De prijzen lijken alleszins redelijk. De prijzen zijn vanaf prijzen. Op dit moment is het nog een beetje onduidelijk wanneer deze hoger worden. In de brochure staat dat alle fietsen worden geleverd met een 600Wh accu. Dit is enorm groot in deze prijklasse. De voorwiel motor fietsen kosten allemaal 1395 euro en de middenmotor fietsen 1795 euro. Dit is in vergelijking met andere merken erg scherp.

Ook geven ze 3 jaar garantie op deze fietsen. Dit is ook langer dan bij andere vergelijkbare fietsen.

Wel hebben de modellen vrij veel gemeen. Eigenlijk zijn het allemaal een beetje de zelfde type fietsen die er net wat anders uit zien. Als voorbeeld hebben we hieronder de Aston en de Ascot. Als je goed kijkt zijn de fietsen eigenlijk precies hetzelfde. Ook technisch hebben ze dezelfde specificaties. Het zelfde frame, de zelfde motor, accu, schijfremmen etc etc. Kortom, het lijkt exact dezelfde fiets in een andere kleur.

Amslod Ascot prijs
Amslod Aston prijs

Ervaringen met Amslod fietsen

Ben je ook benieuwd naar de ervaringen met Amslod fietsen? We hebben ook een artikel geschreven over de kwaliteit van Amslod fietsen en de ervaringen van mensen die al een fiets hebben van dit merk. We hebben uitgebreid onderzoek gedaan en kwamen tot de conclusie dat service en levertijden nog wel wat beter kunnen. Verder lijkt het een goede fiets te zijn voor een prima prijs.

Onder dit artikel staan ook een hele hoop reacties van Amslod gebruikers.

Deze ervaringen lees je hier:

Amslod reviews

Kwaliteit Amslod fietsen

Amslod fietsen worden afgemonteerd met goede kwaliteit onderdelen. Zo zijn de motoren van Bafang en worden de fietsen afgeleverd met een grote 600Wh accu. Ook zijn schijfremmen in deze prijsklasse uitzonderlijk en remt dit erg goed. De prijs kwaliteit verhouding is dus uitstekend. Volgens Amslod zelf zijn deze kwalitatief goede fietsen relatief goedkoop omdat je direct bij de fabrikant koopt. Normaal verkoopt de fabrikant een fiets aan de dealer en verkoopt de dealer hem aan jou. Door direct bij de fabrikant te kopen bespaar je dus op de aanschafprijs. Echter bespaar je natuurlijk ook op een stukje service omdat je niet meer bij de plaatselijke fietsenwinkel naar binnen kunt lopen voor service en onderhoud.

Amslod bij Kassa

In Oktober 2020 is het bedrijf in het programma Kassa verschenen omdat er flink wat klachten waren over de service en de bereikbaarheid. De directeur zelf kwam ook naar de studio wat dan wel weer netjes is. Hier heeft hij uitgelegd dat de klachten veroorzaakt werden door onderbezetting en leveringsproblemen door het Corona virus. De klanten in de uitzending waren niet bepaald tevreden met deze toelichting. Ook zou het bedrijf niet communiceren waar de problemen door veroorzaakt werden.

De liefhebber kan het hele item hier terugkijken: Amslod bij Kassa

Inruilkorting Amslod

Amslod bied net zoals bijvoorbeeld Stella enorme inruilkortingen aan. Zo krijg je bij bepaalde modellen 700 euro inruil voor je elektrische fiets en 600 euro voor je normale oude fiets. Dit is uiteraard een verkoop trucje. Het is namelijk niet zo dat Amslod zelf nog echt iets doet met deze fietsen. Deze fietsen gaan over het algemeen weer als een partij voor een prikkie weg. De kans is dus ook aardig aanwezig dat je dit soort kortingen ook kunt bedingen zonder überhaupt in te ruilen. Omdat het bedrijf de fietsen zelf produceert en de enige verkoper is kunnen ze makkelijk dit soort prijs en korting strategieën toepassen.

Ook benieuwd naar de prijzen van Stella fietsen? Hier kun je de volledige Stella prijslijst terug vinden: Stella Prijslijst

5 reacties op “Prijzen Amslod fietsen”

 1. Pingback: Ervaringen Amslod E-Bike - Review elektrische fiets -E-Bike Bond

 2. De prijzen kloppen die worden vermeld kloppen echt niet.
  Op de folder van amslod kost de wellington €3049
  Dat scheelt haast de helft.
  Als u een wellington kunt regelen voor die prijs hou ik mij aanbevolen

 3. Ik heb vanmiddag een order geplaatst. Inderdaad, wellington € 3049,- inruil 700€ voor oude elektrische fiets is € 2349. Extra kosten 7,50 voor batterij wegens wettelijke verplichting? Ondertussen gelezen dat deze verplichting is afgeschaft. Maar wel kosten voor verwijdering van producent in de prijs zijn verwerkt. Dus of de extra kosten gerechtvaardigd zijn?
  Heb wel een mail gestuurd om de order in te trekken, ivm alle negatieve reacties op de klachtafhandeling. Alle merken dezelfde prijs. Voormotoren zijn dacht ik 500€ goedkoper.

 4. Gister heel enthousiast een proefrit gemaakt en achteraf bleken de fietsen meer dan 1000 euro duurder te zijn, € 3049 in plaats van €1795, ik vind dit echt oplichterij en wees gewoon eerlijk.
  Mensen er heen lokken en dan met mooie praatjes verkopen.
  Iets wat oudere mensen zijn mooie slachtoffers voor deze malafide praktijken.

 5. Tja een vanaf prijs is meestal een verkoopverhaaltje, zo ook bij Amslod. Neemt niet weg dat ik net een Venton LTX 600 (dus een 2020 model) voor 2050 euro gekocht heb en dat vind ik gezien de specificaties een keurige prijs.
  De inruil van een fiets is geen probleem: alles wat lijkt op een fiets en een frame met 2 wielen en een stuur heeft, kwalificeert voor de inruil. Dus het barrel dat hier klaar stond voor de stort, gaat nu naar Amslod.
  Overigens ben ik echt prima geholpen door de verkoper, die bovendien heel eerlijk was over de prijspraatjes van zijn bedrijf. Nu maar hopen dat de levering net zo soepel gaat EN dat ik geen panne krijg, want de service is nog steeds om te huilen lees ik overal… (krapte op de arbeidsmarkt helpt Amslod niet, het IS ook echt lastig om een goede monteur te vinden)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.